Frokostseminar: 86 prosent av norske bedrifter går glipp av vekstmuligheter

Bare 14 prosent av norske bedrifter er markedsorienterte

Bedrifter som er markedsorienterte har en signifikant høyere vekst i omsetningen viser en undersøkelse fra Innovasjon Norge. Systematisk og strukturert jobbing med markedsmuligheter er en viktig forklaring for hvorfor noen bedrifter lykkes i større grad enn andre. KGL sin erfaring er at bedrifter i Rogaland har et stort vekstpotensial, både blant eksisterende og potensielle kunder, noe også undersøkelsen fra Innovasjon Norge viser.

Endring hos ledelsen er nøkkelen til å bli mer markedsorientert
4 av 10 norske bedriftsledere sier i en ny undersøkelse at egen bedrift ikke er konkurransedyktig om få år om de ikke endrer seg! I den samme undersøkelsen sier 7 av 10 ansatte at rigide ledere som tviholder på ”det gamle” er bedriftens største risiko. Lederne selv sier seg enige i dette!

Ønsker du å lære mer om hvordan din bedrift kan utnytte markedspotensialet i større grad er du velkommen til vårt frokostseminar.

Frokostseminaret er dessverre fullbooket.

Registrer deg her for å stå på ventelisten. Kontakt oss gjerne på info@www.kgl.no dersom du har spørsmål.

Merk: Det er begrenset antall plasser
Sted: Hotell Sverre – Sandnes
Tid: Fredag 10. mars kl. 08.00-10.00 (frokost fra 08.00-08.30)