skip to Main Content
StockSnap_Y2AHVPYB51

Lederutvikling

Virksomheter med gode ledere skaper betydelig bedre resultater – Enkelte studier viser en effekt på nesten 40 % – Hvorfor er det da så få virksomheter som jobber systematisk med utvikling av sin lederkompetanse?
Les mer

Startup Stock Photos

Lederteamutvikling

Alle virksomheter må utvikle seg for å opprettholde konkurransekraften. endringer kommer stadig hyppiggere og forventninger fra kunder blir stadig mer krevende i forholde seg til.

Les mer

strategy.jpg

Strategiutvikling

Strategi dreier seg om å forstå hva som påvirker lønnsomheten i en bransje og hvordan den enkelte virksomhet kan velge ulike posisjoner i et marked for å maksimere sin lønnsomhet.

Les mer

Startup Stock Photos

Lederprogram

KGL har lang og bred erfaring med lederutvikling fra virksomheter i ulike bransjer.

Lederutvikling er dessverre stort sett forbeholdt ansatte i større organisasjoner som har kompetanse, kapasitet og ressurser til å gjennomføre interne lederprogrammer.

Les mer

StockSnap_KU273L0WTW

Individuell lederutvikling

Lederskapsarenaen er et lederutviklingsprogram som kombinerer individuell ledertrening og kompetanseutvikling gjennom et strukturert utviklingsprogram/materiale. Formålet med programmet er å gjøre deg som leder i bedre stand til å levere på strategien til enheten du leder.

Les mer